| Cs 1.5 Server Kurma ( Windows ) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
AquenTech Admin
Mesaj Sayısı : 134 Rep Puanı : 51 Kayıt tarihi : 20/09/09 Nerden : İstanbul
| Konu: Cs 1.5 Server Kurma ( Windows ) 20/9/2009, 19:11 | |
| ilk önce cs 1.5 oyunumuzun bilgisayarımızda kurulu olması gerekmektedir. kurulu olmayanlar aşağıdaki linkteki 3 dosyayı sırası ile yüklemeleri gerekmektedir. * [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]* [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]* [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]oyunu kurduktan sonra * [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]( Link Mozilla Firefox tarayıcısında çalışmayabilir. Internet Explorer veya Google Chrome kullanın ) yukarıdaki linkteki dosyayı indirelim. indirdiğimiz klasör içindeki * swds.dll * HLDSx.BAT dosyalarını Half-Life klasörüne kopyalayalım.Daha sonra cstrike klasörüne indirdiğimiz klasör içindeki * liblist.gam * addons * server.cfg dosyalarını kopyalayalım.Bu dosyaları kopyaladıktan sonra serverimizin kurulumu tamamlanıyor. Bu dosyalarla birlikte amx mod - metamod - top15 - rank sistemleri kurulu halde geliyor.Bunlarıda kurmaya hiç uğraşmıyoruz. Adminlik Eklemek için : "Half-Life\cstrike\addons\amx\config\users.ini" dosyasını açıp içine aşağıdaki gibi bir kod eklemeniz gerekiyor. örnek : nickimiz ali olsun şifremizde 1234 bu adminliği yazmamız için users.ini dosyasına "ali" "1234" "abcdefghijklmnopqrstuvwy" "a" yukarıdaki gibi yazarak adminliği ekliyoruz.Oyuna girişte admin olarak girebilmek için consolu açıp : name ali setinfo _pw 1234 connect 127.0.0.1 yazarak oyuna bağlanıyoruz. server kurma işlemi tamamlandı ama servera sizden başka kişilerin girebilmesi için 27015 portunu modemden açmanız gerekiyor.Buradan [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] portu açabilirsiniz. Serveri Çalıştırmak: Serveri açmak için Half-Life Klasörüne HLDSx.BAT diye bir dosya kopyalamıştık bu dosyaya çift tıkladığımızda serverimiz aktif olacaktır. Not : Siz oyunu kuran olarak servera "connect 127.0.0.1" kodu ile arkadaşınız ise "connect sizin ipnumaranız" kodu ile bağlanabilir. İp adresinizi öğrenmek için : What Is My IP Address? - IP Address Lookup, Internet Speed Test, IP Info, plus more Gerekli Adminlik Komutları : amx_kick <name or #userid> Oyuncu atma amx_ban <name or #userid> <time> Oyuncuyu yasaklama amx_addban <authid or ip> <minutes> Oyuncuyu sunucunun yasaklı listesine ekleme amx_unban <authid or ip> Oyuncunun üzerindeki yasağı kaldırma amx_slay <name or #userid> Oyuncuyu öldürme amx_slap <name or #userid> [damage] Oyuncu tokatlama amx_pause Oyunu duraklatma ve devam ettirme amx_who Oyuncu hakkında bilgi alma amx_cvar <cvar> Cvar değerini değiştirme veya görüntüleme amx_map <mapname> Harita değiştirme amx_cfg <filename> Server tabanlı ayar dosyası çalıştırma amx_rcon <rcon command line> Server konsolunda komut çalıştırma amx_plugins Eklentileri listeleme amx_modules Modülleri listeleme amx_say <message> Normal konuşma yerinden tüm oyunculara mesaj yazmak amx_chat <message> Normal konuşma yerinden tüm yöneticilere mesaj yazmak amx_psay <name or #userid> <message> Oyuncuya özel mesaj yazmak amx_tsay <color> <message> Sol tarafa renkli mesaj yazmak amx_csay <color> <message> Ortaya renkli mesaj yazmak Online.Foruma.biz.. senoyna ve genckafe alıntıdır. | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 316 Rep Puanı : 25 Kayıt tarihi : 20/09/09 Yaş : 39
| Konu: Geri: Cs 1.5 Server Kurma ( Windows ) 21/9/2009, 03:00 | |
| Paylaşımların devamını bekleriz teşekkürler. | |
|
| |
DeheniAsaf Admin
Mesaj Sayısı : 151 Rep Puanı : 4 Kayıt tarihi : 23/09/09 Yaş : 30 Nerden : Nereye
| Konu: Geri: Cs 1.5 Server Kurma ( Windows ) 23/9/2009, 17:02 | |
| Sağol Faydalı bir paylaşım ama Bir Soru sorcam Kurduğumuz serverda sxe vb. anti cheat prog. nasıl Koyucaz? | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 316 Rep Puanı : 25 Kayıt tarihi : 20/09/09 Yaş : 39
| Konu: Geri: Cs 1.5 Server Kurma ( Windows ) 23/9/2009, 17:21 | |
| Adım 1. wndows server için sxe'mizi [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] adresinden indiriyoruz daha sonra valve/cstrike/addons klasörünün içine sxei adında bir klasör açıyoruz, daha sonra bu klasörün içine girip dlls adlı bir klasör daha oluşturuyoruz. zipli dosyanın içinden çıkan sxei.ini dosyasını oluşturmuş olduğumuz sxei klasörünün içine atıyoruz. zip'in içinden çıkan sxei_mm.dll dosyasını da, sxei klasörünün içine oluşturduğumuz dlls klasörüne atıyoruz.. Adım 2. herhangi bir mod kurduğumuzda bunu metamod'daki plugins.ini dosyasına kaydetmezsek çalışmayacağını artık öğrenmişizdir! öyleyse sxe için de bu işlemi yapıyoruz. yani valve/cstrike/addons/metamod klasöründeki plugins.ini dosyasını açıyoruz ve win32 addons\sxei\dlls\sxei_mm.dll satırını ekliyoruz. noldu? eklentimizi tanıtmış olduk. Adım 3. can alıcı nokta burası... bu kısım sxe nin kurulum txt sinde de yanlış yazılmış arkadaşlar, 1 gecemi buna harcadım. valve/cstrike klasöründeki server.cfg dosyasını notepad yardımıyla açıyoruz veeeeeee; ip "internal ip" __sxei_internal_ip "external ip" komutlarını kendimize uygun şekilde yazıyoruz. yani nasıl mı? modemden aldığımız yerel ip miz ne? 192.168.... veya 10.0. falan diye giden ip mizi "internal ip" gördüğünüz yere, [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sitesinde çıkan externap ip mizi de "external ip" yerine yazıyorsunuz (tırnaklar yok). kaydediyorsunuz server.cfg yi ve keyfinize bakıyorsunuz arkadaşlar.... mxunal arkadaşımıza teşekkürler | |
|
| |
DeheniAsaf Admin
Mesaj Sayısı : 151 Rep Puanı : 4 Kayıt tarihi : 23/09/09 Yaş : 30 Nerden : Nereye
| Konu: Geri: Cs 1.5 Server Kurma ( Windows ) 24/9/2009, 01:23 | |
| | |
|
| |
ankara Yeni üye
| Konu: Geri: Cs 1.5 Server Kurma ( Windows ) 16/3/2011, 20:14 | |
| Virus Cıkma Gibi Durum Varmı? | |
|
| |
ankara Yeni üye
| Konu: Geri: Cs 1.5 Server Kurma ( Windows ) 16/3/2011, 20:15 | |
| 3 Tane Cıktı VirusTotal den Tarattım ZararLı Virüs Sildim qeRi Sizden Adam olmaZzzz | |
|
| |
ankara Yeni üye
| Konu: Geri: Cs 1.5 Server Kurma ( Windows ) 16/3/2011, 20:17 | |
| Ananı Bacını Sikerim Senin Admin Açtım Bilgisayar Çöktü Virus Bulaştı aQ Cocuuuuuuuuu Ananın amını sqem senn taa amına çaktımın evladı virüsü attın şimdi eline ne geçti onu bi söyle amını siktigimin evladı Formumuzda küfürlü yazılar yazmak yasaktır. orospu çocuğu orospunun dölü veledizina piçler sizi | |
|
| |
ankara Yeni üye
| Konu: Geri: Cs 1.5 Server Kurma ( Windows ) 16/3/2011, 20:18 | |
| | |
|
| |
ankara Yeni üye
| Konu: Geri: Cs 1.5 Server Kurma ( Windows ) 16/3/2011, 20:18 | |
| Ananı Bacını Sikerim Senin Admin Açtım Bilgisayar Çöktü Virus Bulaştı aQ Cocuuuuuuuuu Ananın amını sqem senn taa amına çaktımın evladı virüsü attın şimdi eline ne geçti onu bi söyle amını siktigimin evladı Formumuzda küfürlü yazılar yazmak yasaktır. orospu çocuğu orospunun dölü veledizina piçler sizi | |
|
| |
ankara Yeni üye
| Konu: Geri: Cs 1.5 Server Kurma ( Windows ) 16/3/2011, 20:19 | |
|
| |
ankara Yeni üye
| Ananı Bacını Sikerim Senin Admin Açtım Bilgisayar Çöktü Virus Bulaştı aQ Cocuuuuuuuuu Ananın amını sqem senn taa amına çaktımın evladı virüsü attın şimdi eline ne geçti onu bi söyle amını siktigimin evladı Formumuzda küfürlü yazılar yazmak yasaktır. orospu çocuğu orospunun dölü veledizina piçler sizi ... | |
|
| |
ankara Yeni üye
| Ananı Bacını Sikerim Senin Admin Açtım Bilgisayar Çöktü Virus Bulaştı aQ Cocuuuuuuuuu Ananın amını sqem senn taa amına çaktımın evladı virüsü attın şimdi eline ne geçti onu bi söyle amını siktigimin evladı Formumuzda küfürlü yazılar yazmak yasaktır. orospu çocuğu orospunun dölü veledizina piçler sizi Size Dava Açcam Aq Evladı Bittin Sen | |
|
| |
ankara Yeni üye
| Konu: Geri: Cs 1.5 Server Kurma ( Windows ) 16/3/2011, 20:20 | |
| Ananı Bacını Sikerim Senin Admin Açtım Bilgisayar Çöktü Virus Bulaştı aQ Cocuuuuuuuuu Ananın amını sqem senn taa amına çaktımın evladı virüsü attın şimdi eline ne geçti onu bi söyle amını siktigimin evladı Formumuzda küfürlü yazılar yazmak yasaktır. orospu çocuğu orospunun dölü veledizina piçler sizi Size Dava Açcam Aq Evladı Bittin Sen | |
|
| |
ankara Yeni üye
| Ananı Bacını Sikerim Senin Admin Açtım Bilgisayar Çöktü Virus Bulaştı aQ Cocuuuuuuuuu Ananın amını sqem senn taa amına çaktımın evladı virüsü attın şimdi eline ne geçti onu bi söyle amını siktigimin evladı Formumuzda küfürlü yazılar yazmak yasaktır orospu çocuğu orospunun dölü veledizina piçler sizi Size Dava Açcam Aq Evladı Bittin Sen | |
|
| |
ankara Yeni üye
|
| |
ankara Yeni üye
| Konu: Geri: Cs 1.5 Server Kurma ( Windows ) 16/3/2011, 20:22 | |
| Amın Torunları Siziiiiiiiiiii Dava Aççam Savcılığa suç duyurusunda buluncam Bitcen Sen Admin aqqqqqqqq admini ananın amına sokam ben seni nerde oturuyon söyle aq yuarrraaaa yarramın dölü veledülzina | |
|
| |
ankara Yeni üye
| Amın Torunları Siziiiiiiiiiii Dava Aççam Savcılığa suç duyurusunda buluncam Bitcen Sen Admin aqqqqqqqq admini ananın amına sokam ben seni nerde oturuyon söyle aq yuarrraaaa yarramın dölü veledülzina | |
|
| |
ankara Yeni üye
|
| |
ankara Yeni üye
|
| |
ankara Yeni üye
| Konu: Geri: Cs 1.5 Server Kurma ( Windows ) 16/3/2011, 20:24 | |
| olum anandan dogduguna pişman olcan en az 2 3 sene yersin yarramın dölü bittin sen aQ yarra onun içine virus atmak ne göstersem sana | |
|
| |
ankara Yeni üye
| Konu: Geri: Cs 1.5 Server Kurma ( Windows ) 16/3/2011, 20:24 | |
| olum anandan dogduguna pişman olcan en az 2 3 sene yersin yarramın dölü bittin sen aQ yarra onun içine virus atmak ne göstersem sana | |
|
| |
ankara Yeni üye
| Konu: Geri: Cs 1.5 Server Kurma ( Windows ) 16/3/2011, 20:26 | |
| noldu Forum Kurallarına uygun mesajlar yazınız yazdıklarımımı siliyon aq bebesi virüs atıp milletimi dolandırcan aklın sıra aq bebesi alıyım ççatıyım çırpıyım diye düşünüyosan düşünme siki tuttun aq bebesi aq veleti | |
|
| |
ankara Yeni üye
| Konu: Geri: Cs 1.5 Server Kurma ( Windows ) 16/3/2011, 20:27 | |
| indirmeyinnnnnnnnnnn virüs war pc çöktü | |
|
| |
| Cs 1.5 Server Kurma ( Windows ) | |
|