Türkiyenin En iyi Oyun Platformu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Türkiyenin En iyi Oyun Platformu

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Facebook Grubumuza KatılınFacebook Grubumuza Katılın  Son Açılan KonularSon Açılan Konular  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Windows 7 Tanıtım

2 posters
YazarMesaj
PlayBacq
Admin
Admin
PlayBacq

Windows 7 Tanıtım Admin05
Rep Puanı : 6

Windows 7 Tanıtım Empty
MesajKonu: Windows 7 Tanıtım   Windows 7 Tanıtım Icon_minitime18/10/2009, 20:25

Microsoft firmasının Windows Vista’dan sonra piyasaya süreceği işletim sistemi Windows 7, geçtiğimiz günlerde verilen konferanslarla tanıtılmıştı.Çıkış tarihi tam olarak kesinleşmeyen,Windows 7 ye özgü özelliklerden birkaçını sıralamak gerekirse;

_Windows 7, BitLocker adında sistem diskini komple şifreleyen bir güvenlik mekanizmasına sahip bir programla beraber geliyor..Böylece güvenlik sorununa kökten çözüm getirilmek istenmiş.
_Aygıt yöneticisi kısmı yenilenerek artık kullandığımız aygıtlara ilişkin driverları internetten indirilebilecek veya güncel olmayan sürücüler internet yluyla güncellenebilecek.
_Windows 7 güncellemeleri, dinamik bir güncelleme sistemi yoluyla yapılacak.Güncellemeler daha basit olacak
_Yeni bir Fax gönderme sistemi bulunacak
_Windows 7 ‘de yanlızca tablet pclerde gerçerli olmak üzere el yazısı kulanılabilecek.Artık word dökümanları el yazısı ile yazılacak.
_Windows 7‘ye sahip olanlar,Müzik,video,resim ve benzeri dökümanlarınızı saklayabilceğiniz ve yayınlayabilceğiniz Home Group içinde de yer alacak.Bu Home Group şifrelemeyle korunularak, istediğiniz kişilerle bilgilerinizi paylaşmak güvenli olacak.

Windows 7 Tanıtım Windows-7-masaustu-300x225 Windows 7 Tanıtım Windows-7-galeri-300x207
Windows 7 Tanıtım Windows7-explorer-300x207
Admin
Admin
Admin
Admin

Windows 7 Tanıtım Admin05
Rep Puanı : 25

Windows 7 Tanıtım Empty
MesajKonu: Geri: Windows 7 Tanıtım   Windows 7 Tanıtım Icon_minitime18/10/2009, 20:27

Teşekkürler güzel paylaşım
http://online.forum-motion.com

Windows 7 Tanıtım
1 sayfadaki 1 sayfası