Türkiyenin En iyi Oyun Platformu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Türkiyenin En iyi Oyun Platformu

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Facebook Grubumuza KatılınFacebook Grubumuza Katılın  Son Açılan KonularSon Açılan Konular  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

DW CS4 De XML Parsing fatal Error !

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

DW CS4 De XML Parsing fatal Error ! Admin05
Rep Puanı : 25

DW CS4 De XML Parsing fatal Error ! Empty
MesajKonu: DW CS4 De XML Parsing fatal Error !   DW CS4 De XML Parsing fatal Error ! Icon_minitime30/1/2010, 17:45

Çok forum gezdim bu hatanıın cevabını bulamadım.Sorunu yaşıyan arkadaşlarımız için bizzat kendim sorunu çözdüm ve size sunuyorum.

Öncelikle Bilgisayarıma giriyoruz. Üst menüden araçlar klasör seçeneklerini seçiyoruz.Görünüm sekmesinden Gizli klasörleri göster seçeneğini işaretliyoruz.Sonra bu adımları izleyin C:\Users(Kullanıcılarda olabilir)\MEHMET(Sizin bilgisayar adınız benimkisi mehmet)\AppData\Roaming\Adobe\Dreamweaver CS4\en_US\Configuration\Workspace klasörü içindeki tüm dosyaları kopyalıyoruz ve şuraya kopyalıcaz.

DW CS4 ün yüklü olduğu yere benimkisi şu şekilde C:\Program Files\Adobe\Adobe Dreamweaver CS4 girdikten sonra en_US sonra Configuration sonra Workspace klasörlerine sırasıyla girelim yani C:\Program Files\Adobe\Adobe Dreamweaver CS4\en_US\Configuration\Workspace kopyaladığımız klasörleri buraya atalım.DW CS4 ümüzü baştan başlatalım işte bu kadar.

Alıntı yapcaklar online.forum-motion.com den alıntıdır şeklinde bildirsinler.Bizzat online.foruma:biz sitesine aittir.
http://online.forum-motion.com

1 sayfadaki 1 sayfası