Türkiyenin En iyi Oyun Platformu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Türkiyenin En iyi Oyun Platformu

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Facebook Grubumuza KatılınFacebook Grubumuza Katılın  Son Açılan KonularSon Açılan Konular  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Endenozya'da Bilanço Şimdilik 1115 Ölü

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Endenozya'da Bilanço Şimdilik 1115 Ölü Admin05
Rep Puanı : 25

Endenozya'da Bilanço Şimdilik 1115 Ölü Empty
MesajKonu: Endenozya'da Bilanço Şimdilik 1115 Ölü   Endenozya'da Bilanço Şimdilik 1115 Ölü Icon_minitime14/10/2009, 18:54

Ülkede iki hafta önce meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depremde ölenlerin sayısı giderek artıyor.

ndonezya'da 2 hafta önce meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depremde ölenlerin sayısının 1115'e yükseldiği açıklandı.

Endonezya Afet Yönetim Kurumu sözcüsü, depremde kaybolan 300 kişiyi arama çalışmalarının sona erdiğini belirterek, kayıpların ölü ilan edildiğini söyledi.

Sözcü, hükümetten ölenlerin ailelerine 250'şer dolar tazminat verilmesini talep ettiklerini, evsizlerin de bir ay boyunca günde 50 sent yardım alacağını ifade etti.

Endonezya'nın Batı Sumatra vilayetini vuran depremden sonra evsiz kalan binlerce kişi için büyük bir gıda ve barınma yardımı operasyonu başlatıldı.

Yabancı hükümetler ve kuruluşlardan da felaket bölgesine, milyonlarca dolarlık yardım aktarılıyor.

Trt haber
http://online.forum-motion.com

Endenozya'da Bilanço Şimdilik 1115 Ölü
1 sayfadaki 1 sayfası