Türkiyenin En iyi Oyun Platformu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Türkiyenin En iyi Oyun Platformu

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Facebook Grubumuza KatılınFacebook Grubumuza Katılın  Son Açılan KonularSon Açılan Konular  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Ailesi okulların açılmasına bir gün kala evden kaçan 15 yaşındaki Dilara'yı aramak için seferber oldu.

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Ailesi okulların açılmasına bir gün kala evden kaçan 15 yaşındaki Dilara'yı aramak için seferber oldu. Admin05
Rep Puanı : 25

Ailesi okulların açılmasına bir gün kala evden kaçan 15 yaşındaki Dilara'yı aramak için seferber oldu. Empty
MesajKonu: Ailesi okulların açılmasına bir gün kala evden kaçan 15 yaşındaki Dilara'yı aramak için seferber oldu.   Ailesi okulların açılmasına bir gün kala evden kaçan 15 yaşındaki Dilara'yı aramak için seferber oldu. Icon_minitime27/9/2009, 04:12

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde eğitimine 1 yıl ara verdikten sonra bu yıl yeniden okumak için kayıt yaptıran 15 yaşındaki D.Ö., okulların açılmasına 1 gün kala kayıplara karıştı. Kızının internetteki sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki adresinde, 148 arkadaşı olduğunu belirleyen baba Ergün Özdemir, tek tek kayıtlı kişileri araştırıp bağlantı kurarak kızını bulmaya çalıştı. Özdemir, “Kendi isteğiyle okuldan aldık, kendi isteğiyle okula gönderdik, nasihat ettim sonra kaçtı” dedi.

Geçen yıl ilköğretim okulunu bitiren D.Ö. lise eğitimine başlamadan önce, erkek arkadaşı olduğunu bu nedenle de okumak istemediğini söyleyerek ailesinin ısrarına rağmen kaydını dondurdu. Dilara, 1 yılın ardından karar değiştirip okumak istediğini söyleyince baba Ergün Özdemir tarafından yeniden kayıt ettirildi.

Okul ihtiyaçları giderilen, yeni okul üniforması diktirilen D., dün babası Ergün Özdemir'in, hayatında yeni bir sayfa açtığı bu nedenle mücadele edip okuması yönündeki nasihatlarını dinledikten sonra bu kez evden kaçtı. Kızını aramalarına rağmen bulamayan Ergün Özdemir, polise kayıp başvurusunda bulundu. Babanın şikayeti üzerine D'nin erkek arkadaşının polis tarafından ifadesine başvurulurken onun yanına da gitmediği belirlendi.

FACEBOOK'TA ARAMAYA BAŞLADI

Kızının gidebileceği tüm yakınlarının ve arkadaşlarının evlerine giden ancak bulumayan Ergün Özdemir, son çare olarak kızı D.'nin Facebook paylaşım sitesindeki adresine girdi. Kızının sitede arkadaş olarak eklediği 148 kişiye tek tek mesaj atıp ulaşmaya çalışan Ergün Özdemir, kızının hayatından endişe ettiğini söyledi. İnşaat takip işleri yapan Ergün Özdemir, “Her istediğini yaptık, kendi isteğiyle okuldan aldık ve yine kendi isteğiyle okula gönderdik, birlikte oturup gelecekle ilgili nasihatlarda bulundum. Daha sonra işe gittim. Ortanca kızımdan D'nin kaçtığını öğrendim. Aramadık yer bırakmadım. Tanıyanların yardımını bekliyorum.”VeTeknoloji
http://online.forum-motion.com

Ailesi okulların açılmasına bir gün kala evden kaçan 15 yaşındaki Dilara'yı aramak için seferber oldu.
1 sayfadaki 1 sayfası